Beurzen/exposities

 


GEVEL 2020 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.

Remix zal dit jaar voor het eerst op de GEVEL beurs staan. U kunt ons vinden op stand 01.A063. Wilt u de beurs bezoeken? Klik dan hier om gratis tickets aan te vragen.  


 
 
Permanente exposities:

Viba-Expo Den Bosch
Permanente expositie van ecologisch getoetste bouwproducten, water- en energiebesparende installaties en dienstverlenende bedrijven.
Locatie: "De Gruyter Fabriek" (naast de Brabanthallen), Den Bosch.
Meer informatie


 
IC-Dubo Rotterdam
Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) is met 2000 m2 vloeroppervlakte het meest vooraanstaande onafhankelijke kennis- en congrescentrum voor duurzame en innovatieve oplossingen voor de bouw- en vastgoedsector in Nederland. Met ruim 250 aangesloten partijen stimuleert en faciliteert ICDuBo kennisdeling en samenwerkingsverbanden tussen overheid, onderwijs, kennisinstellingen en het bedrijfsleven.
Meer informatie

 

Greenworks academy Breda
Om het Greenworks concept nog zichtbaarder te maken heeft Raab Karcher de Greenworks Academy geopend. De academy heeft drie ruimten, waar duurzaam bouwen op verschillende manier belicht wordt. Dit komt tot uiting met de thema's; Leren, Zien, en Doen. Een compleet aanbod dat interessant is voor zowel ZZP'ers, aannemers, architecten als woningcorporaties.
Meer informatie